BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,50
HABER /  GÜNCEL

İşte mucize arayacak ilk 11!

Milli Takım, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda 3-0 yenildiği maçın rövanşına bugün bu 11'le çıkacak...

Abone ol

A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan ile yapacağı maçın ilk 11'i belli oldu.

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan ile oynanacak Euro 2012 finalleri play-off rövanş maçına Sinan-Serkan Balcı, Ömer Toprak, Egemen, İsmail Köybaşı-Selçuk Şahin, Hamit, Selçuk İnan, Caner - Umut Bulut, Kazım Kazım ilk 11'iyle çıkacak.

Hiddink ilk maçtaki isimlerden Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Giray Kaçar'a ilk 11'de forma şansı vermedi. Burak Yılmaz ise sakatlığı nedeniyle bu maçta ilk 11'de oynayamayacak.

Millilerin Hırvatistan'a 3-0 yenildiği maçta kart cezalısı durumuna düşen Emre Belözoğlu, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta da kadrada yer almadılar. Hiddink, ilk maçta yedek soyundurduğu veya sonradan kadroya çağırdığı isimlerden Sinan, Serkan, Ömer Toprak, İsmail, Selçuk Şahin, Umut, Caner ve Kazım bu kez ilk 11'de yer verdi.

İŞTE RAKİBİMİZİN MUHTEMEL 11'İ

HIRVATİSTAN: Pletikosa - Vida, Schildenfeld, Simunic, Pranjic - Srna, Vukocevic, Modric, Rakitic - Mandzukic, Oliç

4 FARKLI KAZANMAMIZ GEREKİYOR

İstanbul'daki ilk maçı 3-0 kaybeden milli takımın, turu geçip Avrupa Şampiyonası finallerine kalabilmesi için 4 farklı veya gollü 3 farklı galibiyet alması gerekiyor.

Milli takımın 3-0 kazanması durumunda karşılaşma uzatmalara gidecek. Ay-yıldızlılar, 4-1, 5-2 gibi 3 farklı gollü galibiyetlerde veya 4 farklı galibiyetlerde adını Avrupa Şampiyonası finallerine yazdıracak. Aksi sonuçlarda ise turu geçen taraf Hırvatistan olacak.