BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.496,91
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

İnternette lastik satışı

Oto lastik ve çelik jant satış sitesi ww.lastix.com, bol seçenek sunuyor.

Abone ol

İnternet artık hayatımızın her alanında kolaylıklar sunuyor. E-alışveriş sistemi ülkemizde de giderek yaygınlaşırken, her türlü ürün çeşidi bir tıkla ayağımıza kadar geliyor.

Türkiye"de bir ilke imza atan en kapsamlı oto lastik ve çelik jant satış sitesi www.lastix.com, Mart 2005 tarihinden beri kaliteli ürün ve uygun fiyat seçenekleriyle hizmek veriyor.

Sunduğu geniş ürün ve hizmet yelpazesi sayesinde aradığınız bütün marka, model ve ebatta lastik seçeneklerini www.lastix.com "da uygun fiyatlarla, garantili olarak bulabiliyorsunuz.

Sitenin bankalarla yaptığı anlaşma sonucunda 18 aya kadar taksit seçenekleri uygulanabiliyor. İşin en cazip tarafı ise hizmetin sadece satışla sınırlı olmaması. www.lastix.com Türkiye"nin her yerine ücretsiz kargo hizmeti ve satış sonrası destek garantisi veriyor.

Hizmetler bununla da sınırlı değil. Pilot bölge olarak İstanbul"da 8 bölgede başlayan ve bütün Türkiye"ye yayılacak olan servis noktalarında ücretsiz sökme, takma ve balans hizmetleri ile birlikte ürünleri teslim alma olanağı da sunuluyor.

Her gün ortalama bin kişi tarafından ziyaret edilen siteye online danışma hattından ulaşarak bilgi alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey siteyi ziyaret ederek, arabanıza en uygun lastiği www.lastix.com "un konusunda uzman ekibinin yardımıyla seçmek