BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  EKONOMİ

ING Bank konut kredisi faiz oranını düşürdü Bakın faizi kaça indirdi!

Geçtiğimiz aylarda 3 kamu bankasının başlattığı ve sonrasında özel bankaların da dahil olduğu konut kredisi faiz oranını indirimi kampanyasına bir banka daha katıldı.

Abone ol

Konut almak isteyen vatandaşlarımıza, şu sıralar sevindiren haberler gelmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce 3 kamu bankasıyla başlayan, ardından birkaç özel bankanın devam ettirdiği konut kredisi faiz oranı indirimlerine bir yenisi eklendi.

ING Türkiye, konut kredisinde faiz oranını düşürdü. Yeni kampanya ile banka 12 aydan 120 aya kadar tüm vadelerde konut kredisi faiz oranını yüzde 0.98’e indirdi. Kampanyadan yeni kredi müşterilerinin yanı sıra konut kredisini ING Türkiye’ye taşımak isteyen müşteriler de yararlanabilecek.

"Konut almak isteyen ancak faizlerin düşmesini bekleyen tüketicileri harekete geçirmeyi hedefledik"

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin önemli sektörlerinden biri olduğunun altını çizerek, "Konut almak isteyen ancak faizlerin düşmesini bekleyen tüketiciler için hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile hem ekonomiyi desteklemeyi hem de müşterilerimizin en uygun koşullarda ev sahibi olmasına katkıda bulunabilmeyi hedefliyoruz. ING Türkiye olarak, sunduğumuz avantajlar ve kampanyalar ile müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz." dedi.

Kampanyayı 3 kamu bankası başlatmıştı

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, ekonomideki olumlu gelişmeler, faiz ve enflasyon oranlarındaki düşüş trendi doğrultusunda Ağustos ayı itibariyle konut kredilerinde faiz indirimine gitmiş ve müşterilerine 500 bin liraya kadar olan tutarlar için aylık yüzde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullandırımına başlamışlardı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Kredi kartı yıllık aidatı ödemek zorunda değilsiniz! İşte kurtulmanın yolları;
Foto Galeri Kredi kartı yıllık aidatı ödemek zorunda değilsiniz! İşte kurtulmanın yolları; Galeriye Gözat