BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,81
ALTIN 2.418,58
HABER /  GÜNCEL

İltifatsız ve sevgisiz asla olmaz diyen ilgi delisi 5 burç!

Sevgi görmeyi kim istemez ki? İnsanların hayatlarını daha sorunsuz yaşamaları biraz da takdir ve kabul görmelerine bağlı. Çoğu insan kendilerine ilgi ve sevgi gösterenlere karşı koyamaz. Çocukluğundan beri iltifat ve sevgiyle büyümüş insanlar her zaman iltifattan hoşlanır. Astrolojiye göre en çok sevgi ve iltifat bekleyen burçları araştırdık. Sizin de çevrenizde bu burçlardan birileri varsa sevgi bekliyor olabilirler!

Abone ol

Çevremizdeki insanlara güzel sözler söylememiz onları daha mutlu etmemize yardımcı olabilir. Kendisine iltifat edilmesinden hoşlanan kişiler çevresi tarafından takdir edilmeye de bayılırlar. Astroloji insanların nelerden hoşlandığı hakkında bize bilgiler verir. Astrolojiye göre en çok ilgi ve sevgi bekleyen 5 burca bakalım.

Koç bursu hırsı ile tanınır

Koç burçları yeteneklerini göstermek için daha hırslıdır. İnsanların onları takdir etmesi ve onaylaması koç burçları için çok önemlidir.  Koç burçları sevdiklerini mutlu etmek için uğraşır. Çevresindeki kişiler de onları mutlu ettiği takdirde daha çok çalışırlar.

Sevgisiz ve ilgisiz kalmak koç burçlarını çıldırtabilir. Bazen tüm yeteneklerini sevdiklerinin ilgisini çekmek için kullanabilir.

Yengeç burcu hassas ve duygusaldır

Yengeç burçları oldukça hassas ve duygusal yapıya sahiptir. Bu nedenle sevgi onların hayatında olmazsa olmazdır. 

Yengeç burçları hayatları boyunca takdir görmek için çalışırlar. İnsanları mutlu etmeyi görevleri olarak görürler. Yengeçler çevresinden her zaman ilgi ve sevgi görmeyi bekler. 

Aslan burcu dikkat çekmeyi sever, herşeyi yapar!

Aslan burçları dikkat çekmekten hoşlanırlar. İltifat almak ve sevilmek aslan burçlarının temel gıdası gibi! Her zaman gözler önünde olmalı ve ilgiyi üstüne çekmelidirler.

Mutlu ve neşeli kişilikleri ile herkesin onu sevmesini beklerler. Bir asana burcunu mutlu etmek için iltifat edebilirsiniz. Aslanlar övülmekten hoşlanır.

Terazi burcu her zaman ilgiye aç

Terazi burçları farkında olmadan ilgi bekleyebilirler. Tam olarak ilgiye açlar diyemesek de, çevresindeki insanlardan onay almak isterler ve kendilerine hayrandırlar.

Teraziler uyumlu ve nazik insanlardır. Bu yüzden çevresindeki kişiler genelde onları sever. İlgi gösterilmesinden de son derece memnun olan terazi burçları, sevildiklerinde hayat bulur.

Akrep burcu sert görünse de...

Akrep burçları her ne kadar ketum görünseler de onlar da sevgiden ve ilgiden hoşlanıyor. Akrep burcu herkesin onunla ilgilenmesini ve odak noktası olmayı ister. İltifat aldıklarında çok mutlu olurlar.