BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.400,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İlk briket Başkan Kara'dan

Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılacak muhtarlık bürosu ve park için Kara, eline malayı alarak ilk briketi kendisi koydu.

Abone ol

Selimiye Park ve Muhtarlık Bürosu yapımı için mahalleyi ziyaret eden Başkanı Kara ilk briketi inşaata kendisi yerleştirdi.

Belediye tarafından sürdürülen park ve muhtarlık binası yapım çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Dumlupınar ve Yunusemre mahallelerinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan park ve muhtarlık binalarının ardından, Selimiye mahallesinde de park ve muhtarlık bürosu yapım çalışmalarına başlandı.

Selimiye mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kadir Kara, "Osmaniyeli hemşehrilerimize verdiğimiz sözlerden bir tanesi de her mahalleye park yapmaktı. Bununla ilgili daha önce Dumlupınar ve Yunusemre mahallesindeki parklarımızı tamamladık. Selimiye mahallesinde de muhtarımızın ve mahalle halkının çok arzu etmiş oldukları parkın yapımına başladık. Burayı hem çocuklarımızın hem de mahalle halkının hizmetine sunacağız. Parkın yapım noktasında bize talepte bulunan muhtarımıza teşekkür ediyorum. Bu parkı yapabilmek için öncelikle bu yer şahsa ait bir yerdi. Burayı kamulaştırdık daha sonra ihalesini gerçekleştirdik. En kısa zamanda da burayı tamamlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun." dedi.

Selimiye mahallesindeki park yapım çalışmalarından dolayı mahalle halkı Başkan Kadir Kara'ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Mahalle Muhtarı Cemil Yatmaz briket taşıdı, inşaat mühendisi olan Belediye Başkanı Kadir Kara ise eline malayı alarak ilk briketi kendisi yerleştirdi.