BIST 10.046
DOLAR 32,54
EURO 34,78
ALTIN 2.399,72
HABER /  GÜNCEL

İki gayin buluşması kötü bitti!

İnternette tanıştılar. Bilgisayarın kameraları aracılığıyla birbirlerini gördüler. Ama buluşma hiç de hoş bitmedi.

Abone ol

Bursa'da 'Gay' olduğu öne sürülen 29 yaşındaki M.K. ile 26 yaşındaki M.G.'nin, MSN'de başlayan arkadaşlık ilişkileri gasp ile sonuçlandı.

Jandarmaya başvuruda bulunan M.K.'nin, tanışmak için buluştuğu kişinin kendisini ölümle tehdit edip, içerisinde para ve kredi kartı bulunan cüzdanını ve otomobilini gasp ettiğini söylemesi üzerine M.G. yakalandı.

ÖNCE YALAN SÖYLEDİ

Bursa'da jandarma 156'yı cep telefonu ile arayan M.K., "Otomobilimle giderken biri önümü kesti. Beni ölümle tehdit etti. İçersinde 250 TL, kredi kartım ve kimlik kartlarım bulunan cüzdanımı aldı beni ise araçtan attı" diyerek ihbarda bulundu.

SONRA İTİRAF ETTİ

Bunun üzerine soruşturma başlatan jandarma, M.K.'nin çelişkili ifadelerinden şüphelenince çapraz sorguya aldı. Sorgulamada M.K., `Gay' olduğunu bir süre önce internette tanıştığı Gürsu ilçesinde oturan M.G. ile tanıştığını, MSN'de konuşarak, webcam'la birbirlerini gördüklerini, buluşmaya karar verdiklerini söyledi. M.K., M.G.'nin buluştuklarında kendisini ölümle tehdit edip, paralarını ve aracını gasp ettiğini anlattı.

Jandarma hırsızlıktan kaydı bulunan M.G.'yi yakaladı. Suçunu kabul etmeyen M.G., `Yağma' suçundan adliyeye çıkartılacak