BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İki çocuk annesi doktor intihar etti

Aydın'ın Didim İlçesinde yaşayan 2 çocuk annesi doktor girdiği bunalım sonucu ilaç içerek yaşamına son verdi.

Abone ol

32 yaşında olduğu öğrenilen Sibel doktorun bu kötü vedası tıp camiasında ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü, daha önce eşinden boşandığı öğrenilen ve 2 özürlü çocuğu bulunan Sibel Demirbilek’in psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Geçtiğimiz yıl Didim Devlet Hastanesi bünyesinde geçici olarak çalışan ve 2 özürlü çocuk sahibi olan Doktor Sibel Demirbilek tansiyon ilaçları içerek intihar etmeye kalkıştı. Bayan doktorun Söke’ye bağlı Sarıkemer beldesinde bir ziyaret esnasında yanında bulundurduğu çok sayıda tansiyon ilacı içtiği, fenalaşması sonucunda olay yerinde bulunan kişilerce Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

MESLEKTAŞLARININ MÜDAHALESİ YETERSİZ KALDI

Bitkin vaziyette ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Doktor Sibel Demirbilek, meslektaşlarının tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Özürlü çocukları ve yaşadığı değişik sorunlar nedeniyle, kendi isteği ile değişik yerlerde görev yaptığı öğrenilen Dr. Sibel Demirbilek’in son günlerde bunalımda olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.