BIST 8.715
DOLAR 32,34
EURO 35,13
ALTIN 2.240,68
HABER /  RAMAZAN

'İftarı beklerken' programı için 'lüks tekne kiralandı' iddiası! Diyanet'ten açıklama

Diyanet Tv’de yayınlanan ‘İftarı Beklerken’ isimli programın yayınlandığı tekne için günlük 35 bin lira ödendiği iddia edildi. Tartışmalar üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Abone ol

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Diyanet Tv’de yayınlanan ‘İftarı Beklerken’ isimli program hakkında medyada çıkan haberlere yönelik açıklamada şunlar kaydedildi:

“Diyanet TV’de canlı olarak yayınlanan ‘İftarı Beklerken’ adlı programla ilgili medyada çıkan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

"Mekan hayırsever bir vatandaşımızın sağladığı imkanla hazırlandı herhangi bir ödeme yapılmadı"

Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamakla birlikte kamuoyunu da yanlış yönlendirmektedir. ‘İftarı Beklerken’ adlı programımızın yayınlandığı mekan, hayırsever bir vatandaşımızın sağladığı imkânla hazırlanmış olup Diyanet İşleri Başkanlığı ve Vakıf Medya A.Ş tarafından söz konusu yere herhangi bir ödeme de yapılmamıştır.

35 bin lira iddiası

Medyada çıkan haberlerde Diyanet TV'nin Ramazan yayınları nedeniyle bir ay boyunca günlük kirası 35 bin lira gezinti teknesi kiraladığı yer almıştı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Hakkarili İsa uzaktan eğitime katılabilmek için her gün 2 kilometre yürüyor
Foto Galeri Hakkarili İsa uzaktan eğitime katılabilmek için her gün 2 kilometre yürüyor Galeriye Gözat