BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Hugo Broos kafaları karıştırdı

Trabzonspor Hugo Broos'a dün kavuştu. Belçikalı çalıştırıcı, dün akşam geç saatlerde bordomavililerin Isparta'daki kampına katıldı.

Abone ol

Trabzonspor yeni teknik direkörü Hugo Broos'a dün kavuştu. Belçikalı çalıştırıcı, dün akşam geç saatlerde bordomavililerin Isparta'daki kampına katıldı. Broos, ayağının tozuyla yeni takımıyla kısa süren bir toplantı yaptı. 57 yaşındaki kurt hocanın, talebeleri ile yaptığı konuşmada, "Sizlerden kamp döneminde kendinizi göstermenizi istiyorum. Belçika'da geçen sezon oynadığınız maçların kasetlerini izledim. İyi bir ekibiz. Oturmuş kadromuzla bu sezon ligde daha iddialı olmalıyız" dediği ifade edildi.

SONG İÇİN "KALSIN" DEDİ

Broos'un bordo-mavili yönetimin göndermeyi düşündüğü Song için "Takımda kalması faydalı olur" görüşünü bildirmesi ise kafaları karıştırdı. Trabzon'un kadrosunda Yattara, Colman, Cale, Alanzinho, Song, Sylva, Isaac, Brüls, Papy ve yeni transfer Tjikuzu var. Burundili Papy'nin kiralık gitmesi için Rize ile el sıkışıldı. Nijeryalı Isaac ise topuz ağzında. Broos'un Kamerunlu Song için olumlu konuşması sonrası kadrodan hangi yabancı futbolcunun gönderileceği merak konusu oldu. Yönetim dün "Cale ile yola devam edeceğiz" açıklamasını yaparken, Belçikalı Brüls'ün yine kiralık verileceği belirtildi.