BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Ailem Türkiyeye gitmemi istemiyor

Yönetimin "Kararım kesin" demesine rağmen ve menajerleriyle bir kez daha görüşecekleri ve tekliflerini yenileyecekleri öğrenildi.

Abone ol

Poulsen'in "Yıllık 3.7 milyon Euro çok iyi para. Ancak ailem Türkiye'ye gitmemi istemiyor" demesine rağmen ısrarını sürdüren Sarı-Lacivertli yöneticilerin yine olumlu sonuç alamaları halinde Emana ve Polak'a yönelecekleri bildirildi.

Yönetimin "Kararım kesin" demesine rağmen Poulsen ve menajerleriyle bir kez daha görüşecekleri ve tekliflerini yenileyecekleri öğrenildi.

Poulsen'in "Hayır" demesi halindeyse diğer iki oyuncunun gündeme getirileceği belirtildi.

Adaylardan ilkinin Real Betis'in Kamerunlu futbolcusu Achille Emana olduğu ileri sürüldü. Geçen sezon başında Touluse'den transfer edilen Emana, Real Betis formasıyla 28 maçta oynadı ve 8 gol attı. Emana, 15 kez yer aldığı Kamerun Milli Takımı'nda da rakip fileleri bir kez havalandırdı.

Diğer adayın ise Anderlechtli Jan Polak olduğu belirlendi. Çek Milli Takımı'nda 33 maçta 6 gol atan Polak, 2007'de Nürnberg'den transfer olduğu Anderlecht'te ise 51 maçta 4 gole adını yazdırdı.

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğü henüz resmi olarak açıklanmayan teknik direktörü Christoph Daum, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe kulübünün Aragones'in sözleşmesini henüz fesh edemediği için Daum'u açıklamadığı, gelişine de internet sitesinde yer vermediği öğrenildi.

Daum'un yarın saat 17.00 de samandırada futbolcularla bir araya gelerek bir toplantı yapacağı öğrenildi. Toplantıya Roberto Carlos'un dışında bütün futbolcuların katılması bekleniyor.