BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Şampiyonluğun en ciddi adaylarından biriyiz

Tjikuzu: Benimle ilgili akıllarda kalan soru işaretleri varsa bunları lig başladığında sileceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Abone ol

Trabzonspor’un Namibyalı yeni transferi, “Şampiyonluğun en ciddi adaylarından biriyiz. Bunu da kanıtlayacağız. Benimle ilgili soru işareti varsa da lig başlamadan bunları sileceğim” dedi.

TRABZONSPOR’un yeni transferi Namibyalı Razundara Tjikuzu, kimsenin tahmin edemeyeceği başarıları elde edeceklerini söyledi, “Şampiyonluğun en ciddi adaylarından biriyiz“ dedi.

ordo mavili takımın yeni sezon öncesi 750 bin Euro bonservis bedeli ödeyerek İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan transfer ettiği Tjikuzu, Trabzonspor’a önemli işleri başarmaya geldiğini söyledi. Bordo mavili takımla yıllık 450 bin Euro’ya anlaşan Tjikuzu, yabancı kontenjanının boşalmasından sonra 3 yıllık sözleşme yapacağını söyledi.

Yeni gözde, şöyle konuştu:

“Biz bu sene çok iddialıyız. Bunu da kanıtlayacağız. Benimle ilgili akıllarda kalan soru işaretleri varsa da bunları lig başladığında sileceğimden kimsenin şüphesi olmasın. İyi bir kamp dönemi geçirerek, yeni takımıma uyum sağlamak istiyorum.“

61 numara sevinci

Öte yandan 2 yıllık sözleşmeye imza atacak olan Engin Baytar, “Hayallerim gerçekleşti. Hep 61 numaralı formayı giyiyordum. Şimdi çok sevdiğim memleketim Trabzonspor’a hizmet edeceğim” dedi.

Oyuncular laktat testinden geçtiler

ISPARTA’nın Davraz Dağı’nda kampa giren Trabzonspor’da, oyuncular dün laktat testinden geçti. 13 günlük kampın ilk gününde futbolcular teknik direktör yardımcıları Metin Diyadin ve Turgut Kural gözetiminde teste tabii tutuldu. Çalışmalara yeni transfer edilen Zafer Yek, Tjikuzu, Ferhat Öztorun ve Engin Baytar da katıldı. Teknik direktör Hugo Broos ise gece kampa katıldı.