BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Michael Jackson ölmedi kaçtı

Michael Jackson'ın şüpheli ölümü, yeni komplo iddialarını da gündeme getirdi. İddialara göre Jackson ölmedi kaçtı!

Abone ol

Michael Jackson hakkında üretilen komplo teorileri artıyor. Michael Jackson öldü, ardından birçok yorum yapılmaya başlandı. İddialara göre Jackson, ölmedi borçlarından dolayı çarşafla kaçarak uzaklaştı.

Jackson'ın ölüm nedeni için kalp krizi diyenler de oldu, form tutmak için kullandığı ilaçların olumsuz etkisini bu şekilde gösterdiğini söyleyenler de. İnternetteki forum sitelerinde ise birbirinden ilginç iddialar ortaya atılmaya başlandı. Bunlardan biri de Jackson'ın hastaneden çarşafla kaçarak uzaklaştığı..

AİLESİ YENİ OTOPSİ İSTİYOR

Yaşamını yitiren pop yıldızı Michael Jackson'ın ailesi, otopsi yapılarak kendilerine teslim edilen cesede ikinci kez otopsi yapılmasını istiyor. ABD'deki insan hakları savunucularından politikacı ve papaz Jesse Jackson, Michael Jackson'ın ailesiyle son 2 gündür birlikte olduğunu ve ailenin bu konudaki isteğini de bu sırada kendisine ilettiğini söyledi.

İNTERNET SİTELERİNDE
DOLAŞAN KOMİK JACKSON İDDİALARI
DEVAM SAYFASINDA

[PAGE]

İlk iddia Michael Jackson, evindeki bakıcıdan! İnternette yer alan iddialara göre Jackson'un aldığı ilaçlardan yaşamını yitirmesi imkansız. Nedeni ise Jackson ilaç aldıktan sonra düzenli olarak midesini yıkatıyordu.

[PAGE]

Bir diğer iddia ise Jackson'un, rahatsızlanmasının ardından götürüldüğü hastaneden. UCLA Tıp Merkezi'nde çalışan bir temizlikçi, Jackson'un hastaneye kaldırıldıktan sonra çarşafıyla hastanenin arka kapısından kaçtı.

[PAGE]

En komik iddialar ise işte buradan sonra başlıyor. Yine aynı iddialara göre Jackson öldükten sonra özel jetiyle ABD'den ayrıldı. Hatta bu konuda uçuş kayıtları bile bulunuyor. ABD yönetimi, bilgiyi kamuoyundan saklıyor.

[PAGE]

Peki Jackson ABD'den nereye gitti? İddianın en komik tarafı da burası zaten. İnternet kaynaklı bu iddiaya göre Jackson, Gröland'a gitti. Burada eskimolarla yaşamaya karar verdi.

[PAGE]

Tabii senaryoların tamamı  bu kadar masum değil. Jackson ölmek istedi çünkü piyasaya çok yüklü miktarda borcu bulunuyordu. Ünlü yıldız bu nedenle, kendisine böyle bir yalan uydurdu.

[PAGE]

Bir diğer iddia ise Jackson'un Müslümanlığı seçtikten sonra kendini Allah'a adadı ve Suuidi Arabistan Kralı'nın davetlisi olarak bu ülkeye gitti. Jackson burada Kabe'ye bakan bir daire hazırlandı ve geri kalan ömrünü burada tamamlayacak.