BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Süleyman Sebadan Nihat kahveci yorumu

Nihat, seneler evvel bizim altyapımızdan yetişen bir futbolcumuz. Onun yuvaya dönmesi, benim 83 yıllık hayatımın en mutlu günü oldu.

Abone ol

Kartal’ın efsane Başkanı Süleyman Seba, Nihat’ın yuvaya dönmesine çok sevindiğini belirtti, “En iyi transferi Beşiktaş yaptı” dedi

Nihat Kahveci’nin transferi, efsane Başkan Süleyman Seba’yı çok mutlu etti.

Kendi döneminde alt yapıdan A takıma yükselen ve onun bugünlere gelmesinde büyük pay sahibi olan Seba, “Nihat Kahveci’nin yuvaya dönmesi, 83 yıllık hayatımın en mutlu günü” dedi.

İznik Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği şampiyonluk gecesine katılan Seba, Berlin Motel’deki kutlamaya, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ve siyah-beyazlılara hem futbolcu, hem de teknik adam olarak hizmet veren Rasim Kara’nın koluna girerek geldi.

Süleyman Seba, taraftarların yoğun ilgisi sonucu, masasına ancak 25 dakikada ulaşabildi.

Gecede basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Süleyman Seba, Villarrealli Nihat Kahveci’nin Beşiktaş’a dönmesinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

“Nihat, seneler evvel bizim altyapımızdan yetişen bir futbolcumuz. Onun yuvaya dönmesi, benim 83 yıllık hayatımın en mutlu günü oldu. Beşiktaş şu an Başkan Yıldırım Demirören’le çok iyi bir yol katediyor. Beşiktaş ayrıca Nihat Kahveci’yi yuvaya döndürerek en iyi transferi yaptı.”

Dernek Başkanı Tanju Keklik, takımlarını sonuna kadar desteklediklerini belirterek, “Şimdi sevinmek en doğal hakkımız. Ama bizi en çok mutlu eden olay, efsane başkanımız Süleyman Seba’nın aramızda olması” diye konuştu.