BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,27
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Hezimetin faturası Fatih Terim'e kesildi! Falcao detayı dikkate değer

Kolombiya basını, Atakaş Hatayspor yenilgisini Radamel Falcao'yu yedek bırakan tecrübeli hocaya bağladı. El Tigre'nin ülkesi Kolombiya'da, “Galatasaray, ligde son dönemece girdi ve Hatay deplasmanına çıktı. Maalesef Falcao ilk tercih değildi. Bunun bedeli de ağır oldu.” yorumları yapıldı.

Abone ol

Futbolred sitesi, Galatasaray'ın Hatay deplasmanında aldığı 3-0'lık mağlubiyeti değerlendirdi. Sitede, "Galatasaray, ligde son dönemece girdi ve Hatay deplasmanına çıktı. Ancak formda olmasına rağmen maalesef Falcao ilk tercih değildi ve yedek kaldı. İkinci yarıda oyuna girdi, bir topu direkten döndü ama 3-0'lık yenilgiyi önleyemedi. Galatasaray için artık şampiyonluk şansı mucizelere kaldı. Artık çok zor." denildi.

29 maçta 39 puan uçtu
Bu arada Hatay yenilgisiyle birlikte G.Saray, Fatih Terim'in cezalı olduğu 29 lig maçında 39 puan kaybetti. Bu karşılaşmalarda 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 yenilgi elde edildi. Böylece çok ağır yara alındı. Son karşılaşmadaki kadro tercihleri ve yapılan değişiklikler de Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Sosyal medyadaki G.Saray taraftarları, eleştiri oklarını Fatih Terim'e çevirdi.

"Bay" geçme sıkıntısı
Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray, son iki maçında toplam 7 gol yiyerek mağlup oldu. Önümüzdeki haftayı "bay" geçecek olan Aslan, böylece son 2 haftadaki yenilgileriyle büyük bir avantajı da kaybetti. Şampiyonluk şansını zora sokan Sarı-Kırmızılılar'da sezon sonu da birçok futbolcunun mukavelesi bitecek. Bunların büyük kısmıyla devam edilmesi beklenmiyor. Yeniden bir takım kurulacak.

''Galatasaray'ı şaşkına çevirdi''
Öte yandan Portekiz basınından "ojogo" ise Hatay'ın Galatasaray'a karşı attığı 2. golün sahibi Ruben Ribeiro'yu övdü. Yapılan haberde, "Ribeiro, ceza sahası dışından harika bir vuruş yaptı. Galatasaray'ı şaşkına çevirdi." denildi.