BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SAĞLIK

Hem sağlıklı, hem lezzetli diyet ile kilolarınızdan anında kurtulabilirsiniz!

Ünlü diyetisyen Kübra Zora, kilo vermek isteyenler kişileri kısa sürede kilolarından kurtaracak mucizevi diyet listesini paylaştı. Zora'nın listesini uygulayanlar üç günde üç kilo veriyor.

Abone ol

Genellikle yaz mevsiminde başta kadınlar olmak üzere birçok kişi kilolarından kurtulmak için farklı diyet programlarını uygulamaya çalışıyor.

Ünlü diyetisyen Kübra Zora, 3 günde 3 kilo vermenizi sağlayabilecek hem sağlıklı, hem de kilolardan kurtulurken lezzetli besinler tüketmenizi sağlayacak diyet listesini açıkladı.

Giden kilolar bir daha geri gelmiyor

Yağları cayır cayır yakan, giden kiloyu bir daha geri getirmeyen bu liste sayesinde, fazlalıklarınızdan kurtulacaksınız.

Diyetisyen Kübra Zora, "Yaz ayına istediğiniz kiloda girmeniz mümkün fakat, verilen listeyi 3 günden fazla uygulamanızı önermiyorum" diyerek anlattı.

Kabak, su oranı % 95'ten meydana gelen bir gıda. Diyetisyen Kübra Zora'nın bahsettiği liste kabak sevenler için benzersiz bir deneyim olacak.

Kahvaltınızı yapacak, listeye uyacak, aç kalmayacak ve yağ yakacaksınız. İnanması güç geliyor değil mi?

Diyetisyen Kübra Zora, "3 günlük uygulanması uygun görülen bu listeyle, bir çok insan rahatça kilo verebilecek. Fakat bünyem zayıf diyenler baş dönmesi veya göz kararması gibi yan etkilerle karşılaştıkları takdirde bu detoksu bırakmalılar" diyerek, yapılması gerekenleri sıraladı.

Sabah uyanır uyanmaz büyük bir bardak su içip kendinize, 2 yumurta, bir dilim beyaz peynir, 3 zeytin ve bol yeşillikten meydana gelen kahvaltı hazırlayın.

Çay ve kahve

Kahvaltınızın yanında çay, kahve kısıtlaması koyup koymamak sizin elinizde. Dilediğiniz kadar çay veya kahve tüketebilirsiniz.

Kahvaltının sonrasında öğle saatlerine doğru muhakkak ara öğün saatinizi belirlemeniz gerektiğine dikkat çeken Diyetisyen Kübra Zora, "Ara öğün atlanmamalı. Örnek olarak 09.00 gibi kahvaltı yaptıysanız, 12.00- 13.00 arası ara öğün gıdanızı tüketin. İster yeşil çay ve yanına 3-4 adet badem, ister 3 ceviz bir bardak süt, ister de hafif bir salata tüketebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Şimdi geldik asıl tarife;

2 kabağı rendeleyip ve yağsız tavada bir çay bardağının çeyreği su ile haşlayın. Kabaklar öldükten sonra kenarda soğutun ve içerisine 3 yemek kaşığı kadar herhangi bir yoğurt ekleyerek karıştırın.

İsteğe göre sarımsak, dereotu, maydanoz, acı baharatlar eklenebiliyor. Bu şekilde hazırladığınız menüyü öğlen ve akşam tüketin.

Akşam kabak yemeğinizi en son saat 19.00'da Yemeniz gerektiğinin bilincinde olmalısınız.

Tüm bunları kısaca özetlemek gerekirse; Sabah kahvaltı, öğle arası ara öğün, öğle sonrası ve akşam kabak detoksu tarifini 3 gün boyunca uygulayın, yaktığınız yağlara sizler de inanamayacaksınız.

Tartıda fark edilen 3 kilo eksikliği, sizi yaza motive olmuş hale sokacak.