BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Hayat Sırları 5.yeni bölüm Seher'in sırrı ifşa olacak mı?

Hayat Sırları 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 29 Kasım 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan Hayat Sırları yeni bölümde neler olacak? Hayat Sırları 5.yeni bölüm özet ve fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de çarşamba günleri ilgiyle izlenen dizi Hayat Sırları 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kuzgun ailesinin anlatıldığı dizinin yeni bölümünde neler olacak? 

Başrollerini Hazar Ergüçlü ile Ekin Koç'un paylaştığı Hayat Sırları'nda yarın nefesler tutulacak. Seher yıllar sonra kaybettiği aşkına yeniden kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Fakat ortada büyük bir sır vardır. Çünkü Seher'in Burak ile ilişkisinden olma bir çocuğu bulunuyor. Gelin hep birlikte yeni bölüm fragmanına bakalım.

HAYAT SIRLARI 4. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

İnci, Tekgöz'ü karşısında bulunca artık kaçış olmadığını anlar. Mustafa'yı ve ailesini korumak için Tekgöz'ün istediklerini yapacak mı? Seher ve Burak'ın ayrılığındaki sır perdesi aralanıyor! Ayşen yaptıklarını Burak'tan saklayabilecek mi? Seher yüklerini tek başına taşımaktan yorulup her şeyi Kemal'e anlatıyor. İki kardeş Seher'in sorunlarını çözebilecek mi? Hakan, babasına ve Kuzgun ailesine adım adım yaklaşırken Tekgöz'ün verdiği süre dolmak üzere! Beklenmeyen gelişmeler Kuzgun ailesini zor durumda bırakıyor.