BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.431,91
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

İyi Parti'den Bahçeli'ye cevap: Gülerek izliyoruz...

MHP lideri Devlet Bahçeli isim vermeden İYİ Parti ile hesaplarının acıklı olacağını söyledi. İYİ Parti Milletvekili İsmail Ok, "Resmen ve alenen bizleri tehdit ediyor. Ama biz bunlara aldırış etmiyoruz" karşılığı verdi...

Abone ol

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün isim vermeden partilerine yönelik söylediği “Hesabımız acıklı olacak” sözlerine, “Resmen ve alenen bizleri tehdit ediyor. Ama biz bunlara aldırış etmiyoruz. Bahçeli’nin bu sözleri hukuk devletinde asla söylenmemesi gereken sözlerdir. Talihsizlik, kendisine yakıştıramıyorum. Bizim kötü söz söyleyenlerle bir işimiz yok” yanıtını verdi.

Meclis’te düzenlediği basın toplantısında hükümetin FETÖ ile mücadelesini eleştiren Ok, bir gazetecinin, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ittifak modellerine ilişkin teklifini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu üzerine de şunları söyledi: 

BAHÇELİ'NİN MODELLERİNİ GÜLEREK İZLİYORUZ

“Bunları gülerek, üzülerek izliyoruz. İYİ Parti açısından bunların değerlendirilecek bir yanı yok. Bunların Türk Milleti’ne faydası yok. Onların insanlığa yakışmayan sözlerine rağmen onlara en ufak olumsuz söz söylemeyeceğiz. Türkiye’nin gündemi işsizlik, adalet, çökmüş eğitim sistemi. İyi Parti’nin a, b, c formülleriyle, barajlarla, ittifaklarla kaybedecek zamanı yoktur. Biz iktidara yürüyoruz.”