BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.430,08
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Sait Kavurmacı kimdir? Ömer Faruk Kavurmacı'nın neyi?

ABD'deye kaçak Hakan Şükür'ün ortağı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi Ahmet Sait Kavurmacı çıktı. Peki Ahmet Sait Kavurmacı kimdir Hakan Şükür ile ABD'de nasıl ortak oldu.

Abone ol

Serdar Cebe'nin CNNTürk yayınında aktardığı sürpriz bilgi şaşırttı. Buna göre Hakan Şükür'le ortak olduğu iddia edilen Ahmet Sait Kavurmacı, Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi. Peki Ahmet Sait Kavurmacı ve kardeşi Ömer Faruk Kavurmacı kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Anadolu Ajansı, Hakan Şükür'ün yeni açtığı kafesini ve lüks yaşantısını aktarmıştı. Kafenin sahibi Ahmet Sait Kavurmacı çıktı. Yani Hakan Şükür ile Ahmet Sait Kavurmacı ortaklar. Ahmet Sait Kavurmacı kimdir? İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi... Uzun süredir Kaliforniya'da yaşıyor ve şirket de onun üzerine açılıyor.

Kavurmacı ailesi Türkiye'de Aker eşarplarından Pierre Cardin'e kadar bir çok ünlü markanın sahibi olmuşlardı. FETÖ'cü olan Ömer Faruk Kavurmacı, Erdoğan'ın tehdit edildiği TUSKON toplantısında en ön sırada yer alıyordu. Kavurmacı hasta denilerek hileyle serbest kalınca kamuoyu ayağa kalkmıştı. Tepkiler sonrasında Ömer Faruk Kavurmacı cezaevine geri dönmüştü.

Hakan Şükür'ün ABD'deki sürpriz ortağı

Kadir Topbaş'ın eşi ve ailesinin serveti! Gelinleri bile zenginKadir Topbaş'ın eşi ve ailesinin serveti! Gelinleri bile zenginKadir Topbaş'ın eşi ve ailesinin serveti! Gelinleri bile zenginKadir Topbaş'ın eşi ve ailesinin serveti! Gelinleri bile zenginHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN