BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hasta ziyaretine geldi, hastanelik oldu

Hastanede yatan 7 yaşındaki oğlunu ziyarete giden baba güvenlik görevlilerince dövülünce baygınlık geçirdi.

Abone ol

Hastanede yatan 7 yaşındaki oğlunu ziyarete giden baba, hastane güvenlik görevlileri tarafından feci şekilde dövüldü. Kafasına cop ve telsizlerle vurulan babanın başına 8 dikiş atıldı.

Olay Kadıköy Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. Apandist patlaması sonucu zehirlenen oğlu Furkan Ceyhan'ı (7) görmek için hastaneye giden Baba Fikret Ceyhan (28) odaya çıkmak istedi.Oğlunun yattığı servise çıkmasına izin verilmeyen baba Fikret Ceyhan ile hastane güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

Baygınlık geçirdi

Bir süre sonra tartışma kavgaya dönüşünce baba Fikret Ceyhan, güvenlik görevlileri tarafından feci şekilde dövüldü. Oğlunu görmek için geldiği hastanede dayak yiyen baba, başına aldığı darbelerle yere yığıldı. Bir süre baygınlık geçiren Ceyhan, hastanenin acil servisine kaldırıldı. Yediği dayak nedeniyle gözü moraran ve başına 8 dikiş atılan Fikret Ceyhan, iş göremez raporu aldı.

Şikayetçi oldu

Olayın polise intikale etmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Karakola giderek güvenlik görevlilerinden şikayetçi olan Ceyhan, hastanede güvenlikçi terörü yaşadıklarını söyledi. Hastane bahçesinde yaşadıklarını anlatan Fikret Ceyhan, "Gece oğlumu görmek için gelmiştim. Ancak izin vermediler. Oğlum, 'Babamı özledim, görmek istiyorum' deyince ben de sabah biraz erken geldim. Güvenlikçilerden rica ettim odaya çıkmak için. Bana, 'Hadi git lan sen de kimsin' deyince aramızda tartışma çıktı. Daha sonra bana vurmaya başladılar. Bir süre sonra 20-30 kişilik güvenlik görevlisinin saldırısına uğradım. Ellerindeki cop ve telsizlerle kafama ve vücudumun her yerine vurdular. Beni yerlerde sürükleyip hakaret ettiler. Başımda 3 santimlik yarık oluştu. Daha sonra acil serviste başıma 8 dikiş atıldı. Hepsinden şikayetçi oldum." diyerek yaşadıklarını aktardı.