BIST 9.543
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.488,04
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bursa'da hayat iftardan sonra başlıyor

Bursa'da, Merinos Parkı'nda hayat gece yarısına kadar devam ediyor.

Abone ol

Büyükşehir Belediyesi'nin Temaşa-i Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Merinos Parkı'na akın eden Bursalılar, adeta insan seline yol açıyor.

Yüzlerce Bursalı, iftarını açtıktan sonra Merinos Parkı'na geliyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlendiği Temaşa-i Ramazan etkinliklerini izlemek ve günün yorgunluğunu atmak isteyen vatandaşlar, Merinos Parkı'na adeta akın ediyor. Ramazan ayı sebebiyle parkta gerçekleştirilen programlar renkli görüntüler oluşturuyor. Evinde iftarını açan ya da yemeğini yanında getirerek Merinos Parkı'nda orucunu bozan vatandaşlar, gece yarısına kadar parkta hoş vakit geçiriyor.

Bazı vatandaşlar Türk Sanat Müziği konserlerini dinlemek için alana gelirken, kimileri de ailelerini alarak parkta kurulan stantları geziyor. Palyaço ve orta oyun gösterilerinin renk kattığı parkta, esnafın kurduğu giysi reyonları ise vatandaşların yoğun ilgisini görüyor. Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle kurulan etkinliklere katılan Ahmet Şen, iş yorgunluğunu Merinos Parkı'nda attığını söyledi. Arkadaşlarıyla beraber etkinlikleri izlemeye gelen Ali Temel, Merinos Parkı'nda düzenlenen aktiviteleri beğendiğini ifade etti.