BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,86
ALTIN 2.430,03
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu görüntü sürücüleri isyan ettirdi

Bir çekicinin üzerindeki kamyon kasasının devrilmeye ramak kalan görüntüsü, seyir halindeki sürücülere korkulu dakikalar yaşattı.

Abone ol

Bursa'da trafiğin yoğun olduğu şehir merkezinde bir çekicinin üzerindeki kamyon kasasının devrilmeye ramak kalan görüntüsü, seyir halindeki sürücülere korkulu dakikalar yaşattı.

Alınan bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi üzerinde trafikte seyreden bir çekici, vatandaşlara korkulu dakikalar yaşattı. Kaza yapan kamyonu çekicinin üzerine yükleyen sürücü, kamyonun kasasını çekiciye bağlamayı ihmal edince ilginç görüntüler ortaya çıktı. Kamyonetin kasasının devrilecek gibi olması, trafikte seyreden sürücüleri ve yol kenarındaki yayaları tedirgin etti. Bazı sürücüler çekicinin yanına yaklaşmakta zorlanırken, bazı sürücüler çekicinin arkasından gitmeyi tercih etti.

Kamyonu gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yol kenarında karşıdan karşıya geçmeyi bekleyen bazı vatandaşlar, kaza yapan kamyonun kasasını çekiciye bağlamayan sürücüye tepki gösterdi.
Çekici kazasız bir şekilde Santral Garaj Mahallesi'ne giderken, vatandaşlar rahat bir nefes aldı.