BIST 10.115
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.423,81
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kütahya'da duygulandıran iftar yemeği

Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın şehit aileleri ve gaziler onuruna verdiği iftar yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

Abone ol

Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verdi. Yemekte protokol üyeleri değişik masalarda oturarak davetlilerle kaynaşma örneği sergiledi.

Eynal Kaplıcaları Restoranda düzenlenen iftar yemeğine katılım ve ilgi büyük oldu. 70 civarında davetlinin katıldığı iftar yemeği sonunda Müftü Şükrü İkiz tarafından dua yaptırıldı.

Davete Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Başçavuş Yurdaer Karaca, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Cumhuriyet Savcısı Tarık Kondur, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Özel İdare Müdürü Mustafa Turan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çetin Balamur da katılarak destek verdi.

Yüzde 50 indirimli hizmet

Davete gösterilen ilgiden memnun kaldığını ifade eden Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, "Bu vatan için canlarını veren, kanlarını akıtan, uzuvlarını kaybeden şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapılsa azdır. Şehitlerimizin aileleri emanettir, sahip çıkmalıyız. Gazilerimiz gururumuzdur, sahip çıkmalıyız. Şehit yakınları ve gazilerimize belediye hizmetlerinde yüzde 50’ye varan oranlarda indirim uyguluyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimize elimizden gelen desteği vermeye bundan sonra da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.