BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.427,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

EMYO yeni döneme hazır

Kurulduğu 2007 yılından bu yana kısa sürede birçok ilke imza atan Elmadağ Meslek Yüksekokulu, gelişmeye devam ediyor.

Abone ol

2007 yılında 100 öğrenci ile eğitim öğretime başlayan ve kuruluşundan bugüne öğrenci sayısını yaklaşık 7 kat artıran Elmadağ Meslek Yüksekokulu, 2010-2011 eğitim-öğretim yılına 7 program, genç ve dinamik kadrosu ile hazır.

Elmadağ Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Ayhan Şerbetçi, okulun dördüncü akademik yılında da tüm kontenjanlarını doldurduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Sahip olduğumuz son derece modern laboratuarların yanı sıra geliştirdiğimiz işbirlikleri sayesinde eğitim alanında bir cazibe merkezi olma durumundayız. Yüksek okulumuz Temmuz 2010 itibariyle Microsoft IT Academy program üyesi olarak, Ankara'da bu programa sahip olan beş kurumdan birisi oldu. Bu programa üyelik başvurusu esnasında gerekli maddi desteği sağlayan Elmadağ Kaymakamı Sayın Ejder SARIÇİÇEK'e teşekkür ederiz. Ayrıca ağ sistemleri eğitimi alanında lider olan CISCO Networking Academy program üyesi olmak için girişimlerimiz sürmektedir. Çok yakında bu program üyeliğimiz de gerçekleşecektir."
Prof. Dr. Ayhan Şerbetçi, "Bu programlar ile öğrencilerimize dünya çapında uygulanmakta olan ve katılımcılarına bilişim sektörünün ihtiyaçlarına yönelik güncel bilgileri kazandıran bir eğitim sistemine dâhil olma imkanını sunuyoruz. Elmadağ Meslek Yüksekokulu, öğrencilerine verdiği kaliteli eğitimlerin yanında çevresindeki sanayi kuruluşları ve bölge halkına da destek vermek amacıyla Elmadağ Belediyesi ile ortak olarak meslek edindirme ve kişisel gelişim kursları düzenleme çalışmalarına devam etmektedir." dedi.