BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.442,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Biber çuvalı az kalsın öldürüyordu

Uşak'ta karayoluna düşün biber çuvalını almak isteyen polis memuruna otomobil çarptı. Polis şans eseri yaralı olarak kurtuldu.

Abone ol

Uşak’ta yola düşen biber çuvalının olası bir kazaya sebebiyet vermemesi için yoldan kaldırmaya çalışan trafik polisine otomobil çarptı. Kaza sonucu polis memurunun ayağı kırılırken Uşak Valisi Özdemir Çakacak, polis memurunu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Edinilen bilgiye göre Uşak Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde görevli 10 yıllık polis memuru Bülent Top (35) akşam saatlerinde dörtyol mevkiindeki üst geçit üzerine düşen biber çuvalını kaldırmak istedi. Üst geçitte araç trafiğini olumsuz etkileyen biber çuvalını herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için yoldan kaldırmak isteyen polis, kendisi kaza kurbanı oldu. Akşam saatlerinde plakası alınamayan bir kamyonetten düştüğü sanılan biber çuvalını kaldırmak için üste geçitte yola çıkan polis memuru Bülent Top’a, İsmail Hakkı Akmer idaresindeki 64 LC 444 plakalı otomobil çarptı. Kazda ayağı kırılan talihsiz polis memuru Bülent Top kafasına aldığı darbe nedeniyle de kısa süre baygınlık geçirdi. Yaralı polis Bülent Top olay yerine gelen ambulansla Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı.

Validen ziyaret

Kazanın ardından kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Emniyet Müdürü Cafer Şahin ve İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, polis memurunu hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Vali Çakacak bir süre yaralı polis memuru ile sohbet etti. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Vali Çakacak polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikesinin bulunmadığını, kendisine moral vermek için ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi aldıklarını ifade etti.