BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.435,85
HABER /  SPOR

Hamza Hamzaoğlu eleştirdi: Çocuk oyuncağına döndü

Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Gençlerbirliği teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yabancı kuralının çocuk oyuncağına döndüğünü belirterek 'Sınırlamalara karşıyım. Eliniz rahat olmalı, iyi oyuncu varsa almalısınız' diye konuştu.

Abone ol

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu müsabakaya istedikleri gibi başlayamadıklarını söyledi.

İlk golde şanslı olduklarını kaydeden Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Göktuğ'un topu elinden kaçırması bizim adımıza şanstı. Bu golden sonra oyunu daha kontrollü olarak sürdürmemizi sağladı. İyi oyundan ziyade stratejik hamleler yapmak ve oyunlar oynamak gerekiyor. Bugün önemli
olan 3 puanı almaktı. Bunda da başarılı olduk. Oyuncularımı kutluyorum. Sıcak hava ve neme rağmen kararlılıkla ve fedakarlıkla maçın sonuna kadar o mücadeleyi gösterdiler."

"Önce düşünüp hareket etmeyi sevmiyoruz"

Yabancı kuralının "çocuk oyuncağına dönüştüğünü" ifade eden Hamzaoğlu, şunları söyledi:

"Her sene bir şeyler yapıyoruz. Önce düşünüp sonra hareket etmeyi sevmiyoruz. 2-3 gün üzerinde dursak daha sağlıklı şeyler çıkabilir. Hep bir şeyleri değiştiriyoruz. Sınırlamalara karşıyım. Eliniz rahat olmalı, iyi oyuncu varsa almalısınız. Önemli olan yabancının sayısı, sınırlaması değil, bunu çözemiyoruz. Burada sorun kulüplerin imkanlarını maalesef çok kötü şekilde kullanan hem yönetimler hem teknik heyetler, yabancı sınırlaması filan değil. 10 lira kazanırken, 100 lira harcamak mantık dışı."

Hamzaoğlu, Türkiye Futbol Federasyonunun kulüplere ekstra destek vermemesi gerektiğini belirterek, "Batan batsın, doğru işler yapanlar kalsın." ifadesini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Danıştay'ın Ayasofya kararı! Siyasiler, gazeteciler ve sanatçılar bakın neler söyledi
Foto Galeri Danıştay'ın Ayasofya kararı! Siyasiler, gazeteciler ve sanatçılar bakın neler söyledi Galeriye Gözat