BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,92
ALTIN 2.438,47
HABER /  POLİTİKA

Hadi Özışık'tan Demirtaş'ın tiyatro oyununa giden 5 kadına çağrı

İnterhethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, Habertürk ekranlarında Selahattin Demirtaş'ın kitabından uyarlanan tiyatro oyununu izleyen 5 kadını birlikte terörü lanetlemeye çağırdı.

Abone ol

Selahattin Demirtaş'ın kitabından uyarlanan tiyatro oyunu Türkiye'nin gündemine oturdu. Oyunu izlemeye giden 5 kadın tartışma konusu olurken dikkat çeken bir öneri geldi.

Ebru Baki'nin Habertürk'te sunduğu "Para gündem" programına konuk olan İnterhethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, tiyatro oyununu izlemeye giden Dilek İmamoğlu, Selvi Kılıçdaroğlu, Başak Demirtaş, Pervin Buldan ve Canan Kaftancıoğlu'na canlı yayında seslendi.

Terör örgütünü de lanetleyebilirlerse müthiş bir şey olur

demirtaş oyunu, dilek imamoğlu

Demirtaş'ın tiyatro oyununa ilişkin konuşulanlara değinen Özışık, "Bu beş kadının dayanışma içinde terörü lanetlemesini istiyorum" dedi. Özışık  şunları söyledi:

-"Güzel bir dayanışma var diyorlar. 'Kadınların dayanışmasından korkmayalım' görüşleri hakim. O 5 kadın, bazı yerlerde 4 kadın diyorlar, Pervin Buldan'ı dışarıda tutuyorlar. 5 kadın ısrarını o yüzden söylüyorum. O 5 kadın çıksın bu terör örgütünü lanetlesin beraber. Ben o tiyatroyu da avuçlarımı patlatırcasına alkışlarım. Böyle bir şey yapabilirlerse müthiş bir şey olsun diyorum. Türkiye'de farklı bir şey olsun."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
20 Ocak pazartesi kar geliyor! İstanbul listeden çıktı 23 ili vuracak
Foto Galeri 20 Ocak pazartesi kar geliyor! İstanbul listeden çıktı 23 ili vuracak Galeriye Gözat