BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,03
ALTIN 2.472,17
HABER /  SPOR

Güreşte 1. Lig heyacanı

Konya Büyükşehir Belediyespor başarıdan başarıya koşuyor. Güreş Takımı 1. Lig'e yükseldi.

Abone ol

Konya Büyükşehir Belediyespor Grekoromen Güreş Takımı, ilk yılında Türkiye Grekoromen Güreş 1. Ligi"ne yükselme başarısı gösterdi.

Konya Büyükşehir Belediyespor Grekoromen Güreş Takımı, Ankara"da yapılan final müsabakalarında başarılı olarak 1. Lig"e yükseldi.

Grekoromen Güreş 2. Ligi"nde, grubunda bulunan Malatya, Şanlıurfa ve Siirt takımlarını geride bırakarak ilk sıradan finallere katılan takımımız, finalde de başarısını sürdürdü ve 1. Lig"e çıktı.

Büyükşehir Belediyespor, Ankara"daki müsabakalarda İstanbul Demirspor, Bursa Yıldırım Belediyespor ve Siirt Belediyespor takımları ile mücadele etti. İlk maçında Siirt Belediyespor"u 7-0, ikinci maçında İstanbul Demirspor"u 6-1 mağlup eden Büyükşehir Belediyespor, son maçında ise Bursa Yıldırım Belediyespor"a 4-3 mağlup olmasına rağmen Türkiye Grekoromen Güreş 1. Ligi"ne çıkmaya hak kazandı.

Antrenörler Mustafa Şahin ve Seyfullah Günaydın nezaretinde çalışmalarını sürdüren takımın kadrosunda Avrupa Şampiyonu İsmail Güzel"in yanı sıra Atilla Güzel, İbrahim Duman, Tekin Özdemir, Cesur Bilen, Mahmut Tosun, Yusuf Akgün, Mustafa Oğuz ve Baki Öztürk bulunuyor.