BIST 9.800
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.458,84
HABER /  GÜNCEL

Grip aşılı soygun girişimi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir kuyumcu ilginç bir soygun girişimine sahne oldu

Abone ol

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir kuyumcunun, sağlık müdürlüğünden geldiğini söyleyen bir kadın tarafından, grip aşısı yerine uyuşturucu iğneyle bayıltılarak soyulmak istendiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, kendisini sağlık müdürlüğünde görevli hemşire olarak tanıtan bir kadın, Zeki Şirin’in Kuyumcular Çarşısı’ndaki iş yerine giderek, son günlerdeki salgınlara karşı grip aşısı yaptıklarını söyledi.

Şirin’in, oruçlu olduğunu belirterek, aşı yaptırmak istemediğini söylemesinin ardından kadın, kuyumcuyu ikna etmek için konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığından fetva aldıklarını öne sürdü ve iğnenin orucu bozmadığını ifade etti.

Kimliği henüz belirlenemeyen kadın, açıklama karşısında ikna olan Zeki Şirin’in koluna, grip aşısı yerine enjektörle uyuşturucu bir ilaç verdi. Şirin, kısa süre sonra kendinden geçerek, oturduğu koltuğa yığıldı. Zanlı, bu sırada iş yerine gelen bir müşteriden korkarak, hiçbir şey çalamadan kaçtı.

Esnaf arkadaşları tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan Zeki Şirin’in, burada yaklaşık 4 saat süreyle uyuduğu öğrenildi.

Şirin’in, ifadesine başvurmak üzere hastaneye geden güvenlik güçlerine, kimseden şikayetçi olmadığını söylediği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.