BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.292,95
HABER /  MEDYA

Gizem Memiç Survivor'da İbrahim'i fena harcadı!

Gizem Memiç kimdir Survivor gönüllülerin son günlerdeki en çok konuşulan isimlerinden viriç Takım arkadaşı İbrahim'e 'sahte kabayı' diyen Gizem Memiç ilk kez bu kadar net konuştu.

Abone ol

Gizem Memiçkimdir Survivor'da bu akşam şimşekleri üzerine çekecek. Takım arkadaşı İbrahim Giydirir'e 'sahte kabadayı' diyen Gizem Memiç ilk kez bu kadar iddialı konuştu. Adanın en zayıf halkası olarak gösterilen fakat son günlerde performansını arttıran Gizem Memiç bu akşam SMS oylama sonucunda kaçıncı olacak?

GİZEM MEMİÇ KİMDİR SURVİVOR'DA TAKIM ARKADAŞINI SATTI

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS OYLAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Gizem Memiç kimdir Survivor'un en zayıf halkası mı? Survivor gönüllülerde yarışan Gizem Memiç, bu hafta takım arkadaşları tarafından adının hiç yazılmamasına rağmen Survivor gönüllüler SMS oylaması sonucu adadan elenen isim olabilir. Adada sessiz kalan ve oyunlarda yeterli performansı gösteremeyen Gizem Memiç'in bu akşamki akibeti merak konusu.

GİZEM MEMİÇ KİMDİR SURVİVOR'IN EN ZAYIF HALKASI

16 Mayıs 1990'da Gaziantep'te dünyaya gelen Gizem Memiç, Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü öğrencisidir. Türk model Memiç, 1 Nisan 2010'da Miss Turkey olarak seçilmiştir. Ayrıca güzel model ülkemizi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kainat Güzellik Yarışması'nda temsil etmiştir.

Gizem Memiç Miss Turkey 2010 ünvanının sahibi olarak Amerika'da Carl's Jr. Restaurant'ın ve onun ortak şirketi Hardee's Restaurantları'nın televizyon reklamında oynamıştır.


GİZEM MEMİÇ'İN KATILDIĞI GÜZELLİK YARIŞMALARI

Miss Universe 2010

Türk model Gizem, dünyanın en prestijli güzellik yarışmalarından olan ve 23 Ağustos 2010 yılında A.B.D.'nin Nevada eyaletine bağlı olan Las Vegas şehrinde düzenlenen Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiştir.



Miss World 2010

Gizem Memiç, 2010 yılında Dünya Güzellik Yarışması'nda Türkiye'nin resmi temsilcisi olarak podyuma çıkmıştır. Çin'in Sanya kentinde düzenlenen yarışmada en iyi 40 finalist arasına giren Memiç, 22 Ekim 2010 tarihinde en iyi 20 finalist arasındaki yerini almıştır.