BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  GÜNCEL

İnanılmaz olay parmağını bırakıp kaçtı

BEYOĞLU'nda kopan parmak paniği yaşandı. Hırsızlık için apartmana giren kişi yaşanan kargaşada kopan parmağını bırakarak kaçtı.

Abone ol

Beyoğlu'nda hırsızlık için bir apartmana girdiği öne sürülen 6 kişiden biri kaçarken yaşanan kargaşa sırasında kopan parmağını apartmanın merdivenlerinde bırakıp kaçtı.

Olay, bu sabah saatlerinde Beyoğlu Sururi Mehmet Efendi Mahallesi Keramet Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 kişi oldukları belirtilen hırsızlar apartmanın 5'inci katındaki daireye girdi. Evde uyuyan 3 kişiye aldırış etmeden bütün odaları gezen hırsızlar, laptop, cep telefonu ve içinde kimlik ve banka kartlarının bulunduğu bir cüzdanı aldı. Tam bu sırada hırsızların seslerine uyanan ev sahibi Veysel Durmuş ile hırsızlar arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede ve ardından başlayan kovalamaca sırasında apartman merdivenlerinde çok ilginç bir olay yaşandı.

Hırsızlardan birinin kaçarken merdivenin demir korkuluklarına sıkıştırdığı parmağı koptu. Parmağı kopan kişi, parmağını bırakıp hızla kaçtı. Bu sırada hırsızın peşinden koşan Veysel Durmuş da parmağı aynı korkuluklara sıkışınca yaralandı. Durmuş hemen hastaneye giderek tedavi oldu. Hırsızın parmağının da koptuğundan habersiz evine dönen Veysel Durmuş, “Ben uyurken odanın kapısından içeri girdiler. Sesler duyunca fark ettim, uyandım. Koştum peşlerinden, ama yetişemedim. Apartmanda merdivenlerinde koşarken parmağım korkuluklara takıldı ve yaralandı" şeklinde konuştu.

ŞOK OLDU PARMAKLARINI KONTROL ETTİ
Gazetecilerin “Apartmanda kopmuş bir parmak var. Sizin parmağınız sandık. Acaba hırsızlardan birine mi ait?" sorusu üzerine küçük bir şok geçiren Veysel Durmuş, “Şaka mı yapıyorsunuz?" diyerek parmakları kontrol etti.

EV ARKADAŞI UYANMADI
Olay sırasında evde bulunan Durmuş'un arkadaşı Tuncay Tosun ise, “Yeni uyandım ben evde uyuyordum o sırada. Arkadaşıma ait olan laptop, cüzdan ve telefon çalınmış. Çekmecelerim açıktı, ama benim bir şeyim çalınmamış. Altı kişi olduklarını söylüyorlar. Arkadaşımız parmağı da kesilmiş, ama kopmamış. Kopan parmak hırsızlara ait olabilir" dedi.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.