BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Giresun Belediyesi'nin avansı bitti!

AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi, belediyeye verdikleri bir yıllık sürenin dolduğunu söyleyerek belediye başkanına göz dağı verdi.

Abone ol

AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi, Giresun Belediyesi’ne verdikleri bir yıllık sürenin ardından hizmetlerini takibe aldıklarının bundan sonra yapıcı eleştirilerde bulunmaya başlayacaklarını söyledi.

Geldi, yaptığı açıklamada, ”29 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından bir yıl geçti. Giresun Belediyesi’nin verdikleri vaatler ve taahhütler elimizde. Belediye başkanına tanıdığımız bir yıllık tolerans tamamlanmıştır. Bundan sonra verdikleri taahhütlerin takipçisi olacağız. Halkın içerisinde olmak yetmiyor. Proje üretip hizmet yapmakta gerekiyor. 2009 yılında yaşadığımız sel felaketinde abartılı ve Giresun’umuzu da rencide edecek şekilde kamuoyuna açıklamalarda bulunan Giresun Belediyesi’ne karşı sustuk. Ancak bundan sonra konuşma zamanımızın geldiğini düşünüyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun proje üretip kendilerinden destek istendiğinde her zaman yanında olacaklarını da vurgulayan Geldi “Bizler Giresun’da trafik sorununun çözülebilmesi gibi bir çok konuda önerilerimizi sunduk. Bundan sonra hizmetlerinin ve verdiği taahhütlerin takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyoruz” diye konuştu.