BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,10
ALTIN 2.470,60
HABER /  GÜNCEL

Geneleve müşteri sırası

Kişisel borçları dolayısıyla icra gelen geneleve, Edirne'nin yanı sıra Diyarbakır'dan da müşteri çıktı.

Abone ol

Edirne'nin Keşan ilçesinde, sahibinin kişisel borçları dolayısıyla icra gelen geneleve, Edirne'nin yanı sıra Diyarbakır'dan da müşteri çıktı. Edinilen bilgiye göre, Keşan İcra Müdürlüğü tarafından, Y.E'ye ait İstasyon mahallesi Alibey Ovası mevkiinde bulunan ve tapuda sosyal tesis olarak görülen genelev binası, borcundan dolayı satışa çıkarıldı. Genelev binasının değerinin, bilirkişi tarafından 147 bin 600 YTL olarak tespit edildiği ve satışının 22 Mayıs 2006 tarihinde yapılacağı icra ilanında yer aldı.

Y.E, yaptığı açıklamada, genelevin 3 bin 98 metrekare arsa içinde yer aldığını bildirerek, küçük bir borçtan dolayı icra kanalıyla satışa çıkarılan işyerinin, satış değerine itiraz ettiğini belirtti. Y.E, borç dolayısıyla daha önce de genelevin satışa çıktığını söyledi.

Genelevi satmaya sıcak bakmadığını belirten Y.E, geneleve icra geldikten sonra talibinin arttığını ve Edirne'nin yanı sıra Diyarbakır'dan dahi müşteri çıktığını bildirdi. Y.E, ''Burası bir işletme. Diyarbakır'dan dahi arayarak kaç liraya sattığımı öğrenmek istediler. Çok iyi bir fiyat veren çıkarsa belki satmayı düşünebilirim. Ancak bu asla icra yoluyla bir satış olmaz'' dedi.
Daha önce şehir içinde Yeni Mescit mahallesinde bulunan genelev, 1999 yılında Belediye Meclisi'nin aldığı bir kararla şehir dışına çıkarılmıştı.