BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,70
ALTIN 2.401,42
MAGAZİN

Genç şarkıcı Simge Sağın konserinde kalça dansı yaptı

Caddebostan Kültür Merkezi'nde konser veren başarılı şarkıcı Simge Sağın, şarkı arasında kalça dansı yaptı. Şarkıcının bu anları ise bir hayranı tarafından kaydedildi.

Öpücem isimli şarkısıyla adından söz ettiren genç şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz akşam Caddebostan Kültür Merkezi'nde konser verdi. Hayranlarına güzel bir akşam yaşatan şarkıcı, bir ara dans gösterisiyle herkesi şaşkına çevirdi.

KALÇA DANSI KULLANICILARI İKİYE BÖLDÜ
Simge, önceki akşam Caddebostan Kültür Merkezi'nde sevilen şarkılarını akustik haliyle seslendirdi. Güzel şarkıcı, konserin bir bölümünde yaptığı kalça dansı ise hayranları tarafından kayda alındı. Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler ise kullanıcıları ikiye böldü. Bazı kullanıcılar Simge'nin kıvrak bir kadın olduğunu söylerken bir kısım da "Ah dans yakışsa keşke" ve "Bir de oynayabilse" gibi yorumlar yapıldı.

"PARAM OLMADIĞI İÇİN SÜREKLİ MAKARNA YEMİŞTİM"
Simge Sağın, son verdiği bir röportajda ünlü olmadan önce çok zor günler geçirdiğini itiraf ederek şunları söylemişti: "Bugünlere gelmek kolay olmadı. Mesela buzdolabımın boş olduğu günü unutamam. Vokalist arkadaşım Nihan Çilesiz, Ortaköy'deki evime gelmişti. Bir ara 'İçim kazandı' deyip dolabı açtı. Ama içi bomboştu çünkü param yoktu. O gün beni ağlayarak markete götürdü, alışveriş yaptı. 2011 yılı yoklukla geçti, sürekli makarna yemiştim."

Sitene Ekle
Etiketler