BIST 10.315
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.450,70
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta Burcu'ya bakın kaynana Birsel'den gelinine tam destek

Kanal D'nin fenomen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'ya 54. hafta dahil edilen Burcu Pekgöz ve kaynanası Birsel Pekgöz'e dair merak edilenler ortaya çıktı.

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da 53. hafta elenen Güneş'in yerine yeni yarışmacılar geldi. Peki Gelinim Mutfakta'ya 54. hafta dahil olan Burcu Pekgöz ve kaynanası Birsel Pekgöz kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Burcu Pekgöz Kimdir? 25 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Burcu Pekgöz dahil edildi. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Burcu, aslen Tokat Zileli. 20 yaşında olan Burcu, asıl mesleği hemşirelik olmasına rağmen bu işi yapmıyor. 3 yıllık evli olan yarışmacının bir de kız çocuğu bulunuyor. 

Gelinim Mutfakta Birsel Tekgöz Kimdir? Burcu'nun kaynanası Birsel Hanım da aslen Tokat Zileli. Bir oğlu bir de kızı bulunan Birsel Hanım, gelininin elininin lezzetine güveniyor. 

Gelinim Mutfakta 53. Hafta Sonuçları: 22 Mart Cuma günü ekrana gelen 53. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 57 puanla Güneş yarışmaya veda eden gelin olurken berabere kalan Ezgi, Gülcan ve Beyza arasında 5 altın bilezik için kura çekildi. Kura sonucunda Ezgi, altın bilezikleri koluna takan gelin oldu.