BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,16
ALTIN 2.323,52
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da kim elendi birinci olan üç gelin arasında kura çekildi

Gelinim Mutfakta'da bugün ekrana gelen 53. haftanın finalinde elenen gelin Güneş olurken, birinciliği paylaşan üç gelin arasında altın bilezikler için kura çekildi. Kura sonucu, 5 altın bileziği Ezgi koluna taktı.

Abone ol

Kanal D'de Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı fenomen yemek yarışması 'Gelinim Mutfakta'da 53. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Gülcan 53 puanla birinci girerken, Beyza, 50 Ezgi 49, Güneş ise 45 toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel 'Elmalı Fındıklı Muhallebi'yi yapıp kaynanaların beğenilerine sundular. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

22 Mart Cuma Günün Birincisi Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Gülcan 11 puanla günün en düşük puanını alan gelin olurken, 15 puan toplayan Ezgi, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Beyza 14, Güneş ise 12 puan toplayabildi.

Kim Elendi-Kim Kazandı: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Ezgi: 64 
  2. Gülcan: 64
  3. Güneş: 57
  4. Beyza: 64

Bu sonuçlara göre; 57 puanla Güneş yarışmaya veda eden gelin olurken berabere kalan Ezgi, Gülcan ve Beyza arasında 5 altın bilezik için kura çekildi. Kura sonucunda Ezgi, altın bilezikleri koluna takan gelin oldu. 

Gelinim Mutfakta Beyza Kimdir? 18 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Beyza Bitmiş dahil edildi. Yarışmaya İzmir'den katılan Beyza, 20 yaşında ve 4 senelik evli. Şu anda asker yolu bekleyen yarışmacının 2 de çocuğu bulunuyor. 

Gelinim Mutfakta Nazlı Kimdir? Beyza'nın kayınvalidesi Nazlı Hanım da İzmirli, 3 kız 2 erkek çocuk annesi olan Nazlı Hanımın 6 tane de torunu var. 

Gelinim Mutfakta 52. Hafta Sonuçları: 15 Mart Cuma günü ekrana gelen 52. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 56 puanla Neslihan yarışmaya veda eden gelin olurken Gülcan ise haftayı birincilikle tamamlayıp 5 altın bileziği koluna taktı.