BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Erdoğan'dan Özel Kuvvetler mezunlarına tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özel Kuvvetler Komutanlığı mezunlarını telefonla arayarak tebrik etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Abone ol

Erdoğan tebrik mesajında şunları söyledi:

Sayın bakanım değerli kuvvet komutanlarımız… Yaklaşık 800 uzman subay ve astsubayın özel kuvvetler mezuniyet töreni vesilesiyle 32 haftalık eğitimin ardından 413 mezunun bu döneme verilmiş olması bizler için çok büyük bir öneme haiz.

Özel Kuvvetlerin önemine vurgu
Onun için mezunlarımızı özellikle tebrik için sizlere şu anda sesleniyorum. Bu mezuniyet törenini özel kuvvetler birimimizin ne kadar büyük bir öneme haiz olduğunu buradan ifade etmek istiyorum.

Ve bundan sonraki süreçte de özel kuvvetler olarak yapacağımız çalışmaların çok büyük bir öneme haiz olduğunu daha önceler de gerek genelkurmay başkanlığınızda gerekse bakan olduktan sonra sizlerle değerlendirmiştik. Şimdi de bütün bu yeni mezunlarımızı tebrik ediyorum başarılarının artarak devamını diliyorum.

'Birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz'

Ve kendileriyle birlikte ülkemizin geleceğine emin adımlarla yürüme noktasına gerek ulusal gerekse uluslararası bazda çok şeyler yapacağımıza inanıyorum
Allah yar ve yardımcıları olsun diyorum. Ve şunu bilmeleri lazım ki bu millet onlarla beraberdir. Devletimiz kendileriyle her zaman beraberdir. Biz kendilerinden güç alıyoruz. Onlar da bizden güç alacaklarına inanmalıdırlar diyorum.

Sizlere bu mezuniyet töreninin hayırlı olmasını diliyorum.

İşte o görüntüler;