BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.438,69
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta sonuçları üç gelin birinci oldu çeyrek altın kurayla belirlendi

Gelinim Mutfakta'da bugün (21 Mart Perşembe) ekrana gelen bölümde Ezgi, Gülcan ve Beyza 14 puanla birinciliği paylaştılar. Çeyrek altını ise kura sonucu Beyza aldı.

Abone ol

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da 53.  haftanın dördüncü günü tamamlandı. Bugün yani 21 Mart Perşembe günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim Mutfakta 21 Mart Gün Birincisi: Haftanın dördüncü gününde Gülcan, Ezgi ve Beyza 14 puanla birinciliği paylaştılar. Çeyrek altını ise kura sonucu Beyza yakasına taktı. Gün sonuncusu ise 9 puanla güneş oldu. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Gülcan: 53
  2. Beyza: 50
  3. Ezgi: 49
  4. Güneş: 45

Gelinim Mutfakta Beyza Kimdir? 18 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Beyza Bitmiş dahil edildi. Yarışmaya İzmir'den katılan Beyza, 20 yaşında ve 4 senelik evli. Şu anda asker yolu bekleyen yarışmacının 2 de çocuğu bulunuyor. 

Gelinim Mutfakta Nazlı Kimdir? Beyza'nın kayınvalidesi Nazlı Hanım da İzmirli, 3 kız 2 erkek çocuk annesi olan Nazlı Hanımın 6 tane de torunu var. 

Gelinim Mutfakta 52. Hafta Sonuçları: 15 Mart Cuma günü ekrana gelen 52. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 56 puanla Neslihan yarışmaya veda eden gelin olurken Gülcan ise haftayı birincilikle tamamlayıp 5 altın bileziği koluna taktı.