BIST 9.732
DOLAR 32,50
EURO 34,78
ALTIN 2.424,36
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da kazanan ve elenen gelin belli oldu!

Gelinim Mutfakta'da bugün ekrana gelen 52. haftanın finalinde açıklanan sonuçlara göre Neslihan yarışmaya veda eden gelin olurken 5 altın bileziğin sahibi ise Gülcan oldu.

Abone ol

Kanal D'de Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı fenomen yemek yarışması 'Gelinim Mutfakta'da 52. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Gülcan 57 puanla birinci girerken, Güneş 49, Ezgi 48, Neslihan ise 42  puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel 'Kağıt Helvalı Magnolia'yı yapıp kaynanaların beğenilerine sundular. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

15 Mart Cuma Günün Birincisi Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Ezgi ve Güneş 11 puanla günün en düşük puanını alan gelinler olurken, 16 puan toplayan Gülcan, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Neslihan ise 13 puan toplayabildi.

Kim Elendi-Kim Kazandı: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Gülcan: 73
  2. Güneş: 60
  3. Ezgi: 59
  4. Neslihan: 56

Bu sonuçlara göre; 56 puanla Neslihan yarışmaya veda eden gelin olurken Gülcan ise haftayı birincilikle tamamlayıp 5 altın bileziği koluna taktı. 

Gelinim Mutfakta Neslihan Kimdir? 11 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Neslihan Gökçüldahil edildi. Yarışmaya Antalya'dan katılan Neslihan, henüz 4 buçuk aylık gelin. Babası Samsunlu annesi Tokatlı olan yarışmacı, programa kendi isteğiyle katılmış. 

Gelinim Mutfakta Ayşenur Kimdir? Neslihan'ın kayınvalidesi Gülderen Hanım ise doğma büyüme Antalyalı olsa da kütüğü Burdur Bucak. Yörük kızı olan Ayşenur Hanımın bir oğlu bir de kızı var. 

Gelinim Mutfakta 51. Hafta Sonuçları: 8 Mart Cuma günü ekrana gelen 51. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 52 puanla Nergis yarışmaya veda eden gelin olurken Gülcan ise haftayı birincilikle tamamlayıp 5 altın bileziği koluna takmıştı.