BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.438,32
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Kemal Kılıçdaroğlu: 17 yılda Allah aşkına bu fındık sorunu çözülmez mi?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Özellikle geçmiş seçimlerde AK Parti'ye oy vermiş kardeşlerime seslenmek isterim. 17 yılda Allah aşkına bu fındık sorunu çözülmez mi?" diye konuştu.

Abone ol

Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boztepe'deki bir otelde STK temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti'nin 17 yıldır iktidarda olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Özellikle geçmiş seçimlerde AK Parti'ye oy vermiş kardeşlerime seslenmek isterim. 17 yıl omuzunda taşıdın. 17 yıldır ne istediysen verdin. 17 yılda Allah'a aşkına bu fındık sorunu çözülmez mi? Bir yılda çözülecek olaydır, altı ayda çözülecek olaydır. 17 yıldır niye çözmüyorlar? Yakında fındık ithal ederlerse hiç şaşmayın." görüşünü dile getirdi.

"Bu güzel vatanı cennete döndürmek zorundayız"

Kılıçdaroğlu, vatandaşlara sandığa elini vicdanına koyarak gitmeleri çağrısında bulunarak "Bayrak sadece benim bayrağım değil hepimizin bayrağı. Vatan sadece benim vatanım değil hepimizin vatanı. 82 milyon kişinin vatanı. O zaman bu güzel vatanı cennete döndürmek zorundayız. Beraber huzur içinde yaşamak durumundayız." dedi.