BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Geciken doğal gaz faturalarına 10 taksitle ödeme fırsatı

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

İGDAŞ, fatura borcunu ödeme güçlüğü çeken aboneleri için yeni bir kampanya başlattığını duyurdu. Buna göre, gecikmiş fatura borçları, kredi kartıyla, vade farkı, ilave ücret, komisyon olmaksızın 10 taksitte ödeme imkanı sunuldu. Kampanyadan faydalanmak için, 31 Mart 2021 tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek.

Abone ol

İGDAŞ, Kovid-19 pandemi sürecinde ödeme güçlüğü çeken aboneleri için kampanya başlattığını açıkladı. Gecikmiş fatura borçlarını 10 aya kadar taksitle ödeme imkânı veren kampanya ile abonelere destek olmak hedeflendi.

Kampanyayla, gecikmiş fatura borçlarına vade farkı olmaksızın kredi kartıyla 10 taksitte ödeme imkânı getirildi. Nakit ödeme yapmak isteyenlere de yine vade farkı olmaksızın 4 taksitte ödeme fırsatı sunulan kampanyadan faydalanmak için, 31 Mart 2021 tarihine kadar başvuruda bulunulabilecek.

Kampanya hakkında bilgi veren İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, özellikle pandemi nedeniyle ödeme güçlüğü çeken abonelerine destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Özmen, “Bu kampanya ile evsel ya da ticari tüketim yapan tüm abonelerimizin doğal gaz ihtiyacını kesintisiz sağlayabilmesini, abonelerimizin varsa birikmiş borç yükünü rahatlıkla ödeyebilmelerini hedefliyoruz” dedi.

Altyapı alanındaki yatırımlar ve yeniliklerle abonelerine 7 gün 24 saat güvenli gaz arzı sağladıklarını, böylece İstanbulluların yaşam kalitesini yükselttiklerini aktaran Özmen, gecikmiş fatura borcu bulunan aboneleri kampanyadan faydalanmaya davet etti. 

 25 ARALIK 2020 ÖNCESİ FATURA BORÇLARI KAMPANYA KAPSAMINDA

Kampanyadan son ödeme tarihi 25 Aralık 2020 ve öncesine ait, daha önce yapılandırma konusu olmamış ve kampanya başlangıç tarihine kadar yasal takibe intikal etmemiş en az iki gecikmiş faturaya sahip abonelerle, son ödeme tarihi 1 Kasım 2020 tarihinden önce olan bir faturası ödenmemiş tüm aboneler faydalanabilecek.  

KREDİ KARTIYLA 10 TAKSİTE BÖLME İMKANI

Kampanya şartlarını taşıyan ve kredi kartı ile ödeme yapmak isteyen aboneler, ana para ve kampanyaya giriş tarihlerine kadarki gecikme bedellerini, herhangi bir vade farkı, ilave ücret ya da komisyon olmadan 10 taksitte ödeyebilecek.

Gecikmiş borçlarını nakit olarak ödemek isteyenler ise kampanyaya giriş tarihine kadarki gecikme bedelini peşinatla birlikte ödemek kaydıyla, borçlarını 4 taksit halinde ve vade farkı olmaksızın ödeyebilecek.

İŞLEM YAPMA KOLAYLIĞI

Aboneler, işlemlerini İGDAŞ vezneleri, www.internetsubesi.igdas.istanbul internet sitesi, İGDAŞ Mobil ve işlem noktalarından gerçekleştirebilecekler.