BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.395,13
HABER /  SPOR

Galatasaraylılar mı tahrik etti?

Diyarbakır-Fenerbahçe maçını çığrından kim çıkardı? Başkan Sümer Çetin'in sözlerini bu görüntüler de destekliyor.

Abone ol

Diyarbakırspor-Fenerbahçe maçını Galatasaraylılar mı provoke etti? Ya da ortalığı karıştırıp Fenerbahçe ve Galatasaray'ı birbirine düşürmek isteyenlerin oyunu mu? Sorular uzayıp gidiyor. Kulüp Başkanı Sümer Çetin isim vermeden Galatasaray taraftarlarını suçladı....

Maç sonrası kameralara sarı kırmızılı forma giymiş taraftarlar dikkatlerden kaçmadı..Ayrıca karşılaşma sırasında Galatasaray bayrağı da açıldı..

Maç sonrası dillendirilen bu iddialar kulüp başkanı tarafından tekrarlandı.. Çetin provokatörlere dikkat çekse de bu oyunlara gelen kendi taraftarlarına daha çok kızdı.

Muhabirlerin bu yöndeki ısrarlı soruları o an için yadırgandı, ancak maçın hemen ardından kameralara sarı kırmızılı formaları giyen taraftarlar takıldı..

Sümer Çetin'in olaylarla ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları söylemişti:

''Diyarbakırspor karşılaşmasında birileri rakip takımların formasını giyip bayrağını açıyorsa, bunun altında çok şey aranabilir. Bizi provoke etmek isteyenler amacına ulaşmıştır. Diyarbakırspor çok iyi bir takımdır. Diyarbakırspor bir Sivasspor modeliydi. Taraftarlarımız destek yerine köstek oldu. Dünyanın hiçbir yerinde takımı galip iken bir taraftar sahaya pet şişe, taş, su gibi şeyler atmaz. Maçtan sonra 3 ayrı noktada olaylar çıktı. Maçtan sonraki olayların büyümesinde emniyet güçlerinin büyük hatası var. Çünkü, Diyarbakırspor taraftarı hassas bir taraftardır.''