BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'dan James Rodriguez operasyonu

Real Madrid, sarı-kırmızılı yönetime James Rodriguez ile görüşmesi için yetki belgesi verdi. James’le temaslar başlarken eğer anlaşma sağlanabilirse Real sözleşmesini uzatıp, Galatasaray’a kiralayacak.

Abone ol

Bu sezon Galatasaraylı taraftarların rüyasını süsleyen transferler arasında başı çeken James Rodriguez'le ilgili güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Fotomaç'ın haberine göre Kolombiyalı 10 numaranın sarı-kırmızılı formayı giymesi 'imkansız' diye yorumlar yapılmasına karşın Real Madrid, James'le görüşmesi için Galatasaray'a izin belgesi vermişti. Bu yüzden Real Madridli yöneticiler, sarı-kırmızılı yönetimin, James'i ikna etmesini bekliyor. Sonrasında da 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini uzatacaklar.

En az zararla satacak
Çünkü James'ten 20 milyon euro civarı bir bonservis geliri bekliyorlar. Real Madrid anlaşması sezon sonunda bitecek olan James'i sözleşmesini uzatmadan Galatasaray'a gönderirse elindeki imkandan olacak. Umutları ise James'in Galatasaray'da eski performanslarından birisini göstermesi ve ardından en az zararla satılması.

Tek talibi Galatasaray
İspanyollar ayrıca, Premier Lig ve Serie A'dan da yıldız için teklif bekliyorlar. Ancak şu ana kadar Galatasaray dışında bir teklif olmadığı belirtiliyor.

Zidane ile yıldızı barışmadı
Kariyerinde Porto, Real Madrid ve Bayern Münih formalarını giyen James Rodriguez, geçtiğimiz sezon İspanyol ekibinde sadece 14 maça çıkabilmişti. 1 gol, 2 asistlik katkı yapan oyuncunun Zidane ile yıldızının pek de barışmadığı biliniyor.

Falcao iş başında
Sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandıran dev transferde Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao'nun da devrede olduğu belirtiliyor. Hatta Falcao çiftinin, Rodriguez'i İstanbul turu yapmaya davet ettiği de gelen haberler arasında.