BIST 10.209
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.397,25
HABER /  SPOR

Galatasaray'a şok! Yılın transfer bombası patladı Gedson Fernandes Beşiktaş'ta

GALATASARAY'ın tekrar geri almak için çabaladığı eski yıldızı Gedson Fernandes'i Beşiktaş kaptı. Fernandez'in kulübü Benfica ile anlaşmaya varan siyah-beyazlı kulüp, Portekiz ekibiyle 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Abone ol

Devre arası transfer döneminde henüz takıma takviye yapmayan ve önümüzdeki sezonun yapılanması için çalışan Beşiktaş, Gedson Fernandes’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

6 milyon euroya anlaşma sağlandı
23 yaşındaki orta saha oyuncusu için kulübü Benfica ile görüşen siyah-beyazlılar, gelecek sezon için transferi bitirdi. Beşiktaş, Portekiz ekibiyle 6 milyon Euro karşılığında sıkıştı.

Yıllık 1.3 milyon euro alacak
Ayrıca Portekizli orta saha oyuncusunun da siyah-beyazlılardan yıllık 1.3 milyon Euro alacağı öğrenildi.

Sezon sonuna kadar Rizespor'a kiralanabilir

Beşiktaş'ın yabancı kontenjanı nedeniyle Gedson Fernandes'i sezon sonuna kadar Süper Lig'den bir takıma kiralayacağı belirtildi. Bu kulübün Çaykur Rizespor olduğu iddia edildi. Transferin sonuçlanması için resmi yazışmalar ve evraklar bekleniyor.

Beşiktaş kiralamadan Benfica sözleşmesini uzattı
Portekiz basınının önde gelen spor gazetelerinden Record da gelişmeyi doğruladı. Gazetenin haberinde, "Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olmadan önce Benfica ile sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı" ifadeleri kullanıldı.