BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray kendi ipini çekti

Galatasaray resmen intihar etti. Biz demiyoruz rakamlar söylüyor. Taraftarı kahreden rakamlar..

Abone ol

Galatasaray'da devre arasında transfer edilen forvet oyuncusu Jo Alves, takımdan gönderilen mevkidaşı Shabani Nonda'nın yerini tutamadı.

Sezon başında skorer kimliğiyle ön plana çıkan Nonda'nın yerine daha iyisini arayan ve bu yöndeki çalışmalar neticesinde Jo'yu kadrosuna dahil eden sarı-kırmızılı takım, bu oyuncudan, Kongolu golcü kadar verim alamadı.

Shabani Nonda, Galatasaray'da sezon başındaki karşılaşmalarda Baros'un arkasında yedek kalmasına rağmen, sonradan oyuna dahil olduğu bu sezonki resmi karşılaşmalarda attığı gollerle takımına önemli ölçüde katkı sağlarken, büyük umutlarla transfer edilen Jo ise forma giydiği maçlarda istenilen verimi veremedi.

NONDA'NIN YANINA YAKLAŞAMADI

Nonda, sarı-kırmızılı forma altında çoğunda sonradan oyuna dahil olduğu 25 karşılaşmadan toplam 16 gol kaydederken, Jo, oynadığı 10 karşılaşmada sadece 3 kez fileleri havalandırabildi.

Kongolu futbolcu, 13 lig maçında 7, 8 Avrupa Ligi karşılaşmasında 7, 4 Ziraat Türkiye Kupası maçında da 2 gol attı. 8 lig maçında 3 gol kaydeden Jo, forma giydiği 2 Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında ise gol bulamadı.