BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Öğrencilerden Canaydın'a vefa

Giresunspor'lular dün Kavram Dersanesi tarafından düzenlenen Kermes etkinliğine katıldılar

Abone ol

Giresunspor ile Kavram Dersanesi dün Giresun Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yararına bir kermes düzenledi.

Giresun Kavram Dersanesi’nde düzenlenen kermese Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Gezmiş, CHP Merkez İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Giresunspor İdari Menajeri Serdar Berkin, futbolcu Ramazan Sal, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Etkinlikte elde edilen gelir Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.

Kermeste Kavram Dersanesi öğrencileri, Giresunspor’un Rambo lakaplı oyuncusu Ramazan Sal’a yoğun ilgi gösterdiler. Başarılı oyuncu da bu ilgiye kayıtsız kalmadı ve öğrencilere bol bol imza dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlikte satılan orijinal imzalı Giresunspor formalarından Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Gezmiş ve Merkez İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, 1.000 TL vererek birer forma satın aldılar ve öğrencilere hediye ettiler. Başkan Aksu ayrıca, kendisinden forma isteyen diğer öğrencilere de Giresunspor forması sözü verdi.

Etkinlikte geçtiğimiz hafta vefat eden Galatasaray’ın eski başkanı Özhan Canaydın’da unutulmadı. Kavram Dersanesi öğrencileri, üzerinde Özhan Canaydın’ın resmi bulunan ve “CENTİLMEN BAŞKAN SENİ UNUTMAYACAĞIZ” yazılı tişörtler giydiler. Kermes öncesi ayrıca, Canaydın için bir dakikalık saygı duruşunda da bulunuldu.

Giresunspor kulüp başkanı Olgun Aydın Peker ise düzenlenen Kermes ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları belirtti:

“Giresun Kavram Dersanesinin öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenen kermeste elde edilecek gelirin Giresun Anadolu Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışlanacak olması çok anlamlı.

Böylesine önemli bir organizasyonun maksimum seviyede amacına ulaşması için Giresunspor kulübü olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz.”