BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray Icardi transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Galatasaray, Mauro Icardi’nin transferini resmen duyurdu. Icardi’nin bonservisini alan sarı-kırmızılılar KAP’a yaptığı bildirimde oyuncunun kulübü PSG ile görüşmelere başlandığını açıkladı.

Abone ol

Süper Lig devi Galatasaray, taraftarın büyük bir heyecanla beklediği Mauro Icardi için resmi açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılı takım, Arjantinli golcünün transferi için PSG ile görüşmelere başlandığını KAP'A bildirdi.

İşte Galatasaray'ın açıklaması:

"Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero'nun transferi konusunda futbolcu ve kulübü SAS Paris Saint-Germain Football ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

"Geri döndüğüm için mutluyum"

Uçaktan indikten sonra başkan vekili Erden Timur ile kucaklaşan Mauro Icardi, "Geri döndüğüm için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

"Galatasaray taraftarını çok seviyorum"

Icardi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dışarıda başlamış olan partinin devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki sezonun daha iyi olması gerekiyor. Daha da iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray taraftarını çok seviyorum."

"Türkiye'nin en büyük kulübündeyim"

Havalimanında basın mensuplarına da açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, şöyle konuştu:

"Geçen sezon eğlendiğimiz gibi bu sezon da çok eğleniriz umarım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Bu sezon da Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu göstermemiz gerekiyor. Maç maç gitmemiz gerekiyor. Geçen sezon da o şekilde şampiyon olduk. Şimdi de böyle yapmalıyız. Birçok gol atacağım. Stadyumda bol bol 'Aşkın Olayım' şarkısını dinleyeceğiz" dedi.
Daha sonra alandan ayrılan Icardi ve ailesi konaklayacakları otele doğru hareket etti.

Arjantinli futbolcu, pazar günü Rams Park'taki törenle diğer yeni transferlerle birlikte Galatasaray'la resmi sözleşme imzalayacak.