BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,84
ALTIN 2.419,55
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'den aranan Yusuf Bekmezci ve Arif Sarı yakalandı! FETÖ'nün viral adamı

FETÖ'nün üst düzey sorumlusu Yusuf Bekmezci ve Akif sarı, İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince saklandıkları evde yakalandı.

Abone ol

Fetullahçı Terör Örgütü'ne operasyonlar hız kesmiyor. Kripto isimler tek tek deşifre edilirken aranan isimlere ise üst üste operasyon düzenleniyor.

Videosu viral olmuştu

FETÖ'nün sosyal medyada viral olan "Hocaefendinin üstüne bir atladım. beni itti." videosuyla tanınan Yusuf Bekmezci ile ilgili son dakika gelişme yaşandı. 

Saklandıkları evde yakalandılar

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ silahlı terör örgütünün Ege Bölgesi ve İzmir'deki ana finansörleri ve tepe yöneticileri ile önde gelen iş adamı mensupları ve sözde imam ve abilerini konu alan ana soruşturma dosyası kapsamında 5 Ekim 2016 tarihinden bu yana yakalama emri ile aranan Yusuf Bekmezci, İzmir Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Bekmezci ve Sarı'nın yakalandıkları evde 41 bin 466 dolar ve 66 bin 625 lira bulundu.

FETÖ'cü Yusuf Pekmezci, verdiği röportajda Gülen'le yaşadıklarını şöyle anlatmıştı: Böyle kaldırınca kafamı, içimden böyle bir his kabardı. Hocaefendinin üstüne bir atladım. Hocaefendi beni bir itti. Eli ellerime değdi... O heyecanla atladım hocaefendinin üzerine pazularından tuttum. Çektim kendime böyle boyunlarını, gözlerini öptüm. O zaman daha da acayipleştim... Hocaefendi kucağımdan kurtulmak için uğraşıyor... Ben alacağımı aldım, manevi bir gevşeme olunca ben de bıraktım.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Dünyanın kitlendiği Berlin Konferansı'ndan çarpıcı kareler
Foto Galeri Dünyanın kitlendiği Berlin Konferansı'ndan çarpıcı kareler Galeriye Gözat