BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,71
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'in dizinin dibinde...

FETÖ'nün ''Hava Kuvvetleri İmamı'' olarak adlandırılan Adil Öksüz ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Gülen'i evinde ağırlayan Adil Öksüz'ün Gülen'in dizinin dibinde oturduğu görülüyor.

Abone ol

FETÖ'nün "Hava Kuvvetleri imamı" Adil Öksüz'ün evinden FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen ile çekilmiş fotoğraflar ele geçirildi.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Akıncı Hava Üssü'nde gözaltına alınıp iki günlük sorgunun ardından sebrest bırakılan ve elde edilen bilgilerden sonra FETÖ'nün ''Hava Kuvvetleri İmamı'' olarak adlandırılan Adil Öksüz ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.

GÜLEN'İN DİZİNİN DİBİNDE

Öksüz'ün İstanbul'daki evinde yapılan aramada ele geçirilen ve 90 yıllarda Türkiye'de çekildiği tahmin edilen fotoğrafta, FETÖ elebaşı Gülen'in dizinin dibinde oturduğu görülüyor. Fotoğrafta, ismi henüz öğrenilemeyen başka bir kişi de bulunuyor. Fotoğraftakilerin dua ettikleri görülüyor.

SAKARYA'DA YAKALANDI

Öksüz'ün serbest bırakıldığı ortaya çıkınca, ilgili hâkim hakkında soruşturma başlatılmıştı. Öksüz, son olarak kendisine ait araçla Sakarya Otobanı'nda güvenlik kameralarına takılmıştı.

ÖKSÜZ'Ü EVİNDE SAKLAYAN 3 KİŞİ YAKALANDI

Sakarya'da yaylalarda arama çalışmaları devam ederken, Öksüz'ü evinde sakladığı belirlenen 3 kişi tutuklanmıştı.