BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.402,74
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye 100üncü yıl kıyağı

Cimbom'a 25, Beşiktaş'a 15 milyon dolar veren Ülker, Fenerbahçe'ye 50 milyon dolar verdi.

Abone ol Galatasaray'a 5 yıl için 25 milyon dolar, Beşiktaş'a 15 milyon dolar veren Ülker, Sarı-Lacivertli kulüp için kesenin ağzını açtı. Amatör kulüplere 20 trilyon harcayan F.Bahçe bu giderleri yeni yapılan anlaşmadan gelecek parayla karşılayacak.

Fener servete kondu

F.Bahçe, Ülker'le dün 50 milyon dolarlık sponsorluk anlaşması imzalayarak Roberto Carlos, Crespo gibi yıldızlarında geliş yolunu açtı. Galatasaray 25, Beşiktaş 15 milyon dolar alırken Fenerbahçe bir rekora imza atarak müthiş bir servete kondu. Geçen sezon amatör branşlara 20 trilyon lira harcayan Sarı-Lacivertliler, bundan sonra bu giderleri yeni anlaşmyla karşılayacak.

Yıldırım kolları sıvadı

Fenerbahçe bu anlaşmanın ardından Erkekler Basketbol Birinci Ligi'nde Fenerbahçe Ülker" ismiyle mücadele edecek. Anlaşmanın çok geniş kapsamlı olduğunu belirten Başkan Aziz Yıldırım, gelecek parayı 100. Yıl'da Avrupa'da ve Türkiye'de her branşta başarılı olmak için kullanacaklarını söyledi. Ülker'le yapılan dev anlaşmanın ardından Fenerbahçe, Roberto Carlos, Crespo gibi yıldızların transferlerini hızlandırmak için kolları sıvadı.