BIST 10.247
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  SPOR

Fenerbahçenin muhtemel 11i

Fenerbahçe, yarın PSV'yi ağırlıyor. Zico zorunlu değişikliğe gidiyor. İşte kadro;

Abone ol

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’ndaki 4. maçında yarın İstanbul’da PSV Eindhoven ile yapacağı karşılaşmada 3 puanı hedefliyor.
     
Genel olarak son 16 resmi maçta, Avrupa arenasında da son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertli ekip, yarınki önemli sınavından da başarılı bir sonuçla ayrılmak istiyor.
     
(G) Grubu’nda 6 puanlı lider FC Inter’in ardından 5 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, grubun ilk maçında İtalyan rakibi karşısında olduğu gibi, kendi sahasındaki mücadelede seyircisi önünde kazanmak amacında.
     
FENERBAHÇE’DE 2, PSV’DE 1 OYUNCU CEZALI

Yarınki maçta, Fenerbahçe’de 2, PSV Eindhoven da ise 1 oyuncu cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Fenerbahçe’de, Hollanda ekibiyle 23 Ekimde deplasmanda yapılan maçta kırmızı kart gören Deivid ve bu maçtaki sarı kartıyla toplamda 3. karta ulaşan Lugano, takımını yalnız bırakacak.

PSV Eindhoven takımında ise 23 Ekim’deki maçta Fenerbahçeli futbolcu Semih’e tükürdüğü için UEFA’nın 4 maç ceza verdiği Addo, yer almayacak.

Hollanda ekibinde 2 sarı kartı bulunan Lazovic ise ceza sınırında.

Lazovic, yarınki maçta bir sarı kart daha görmesi durumunda takımının 27 Kasımda CSKA Moskova ile yapacağı maçta cezalı duruma düşecek.
     
FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL 11’İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, son haftalardaki klasik 11’inde, iki cezalı oyuncusu nedeniyle zorunlu değişiklik yapacak.

Savunmada Lugano’nun yerine Yasin’e görev vermesi beklenen Brezilyalı çalıştırıcının, orta alanın sağında Deivid’in yerine ise alternatifi çok. Zico bu bölgede Tümer, Kazım, Ali ve Appiah gibi isimlere yer verebilir.

Sarı-lacivertlilerin, PSV Eindhoven karşısında sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan, Yasin, Edu, Roberto Carlos, Tümer (Kazım), Deniz, Aurelio, Vederson, Alex, Semih.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.45’de başlayacak maçı Lüksemburglu hakem Alain Hamer yönetecek.